Advertisement

Kudüs Işgal Altında / #CanlıYayın Kudüs İşgal Altında #özelyayın - YouTube - Ki çoktan amerikan kongresi bu kararı çıkartmıştı.

Kudüs Işgal Altında / #CanlıYayın Kudüs İşgal Altında #özelyayın - YouTube - Ki çoktan amerikan kongresi bu kararı çıkartmıştı.. 1967'den bugüne kadar doğu kudüs'te. Bu acıya dayanamayan ve zilleti kabullenemeyen i̇slam ümmeti bu mübarek şehri uzun müddet işgal altında bırakamazdı ve bırakmadı da. Doğu kudüs 50 yıldır işgal altında. İşgal altındaki kudüs'ün arazilerine el koyarak yahudi yerleşim birimlerinin ve mahallelerinin i̇srail, işgal altında tuttuğu kudüs'e tamamen el koyma ve gerçek sahiplerini oradan sürüp bölgeyi. İsrail'e bağlı kudüs belediyesi, işgal altındaki doğu kudüs'te yapım aşamasındaki bir okulu yıktı.

Kudüs'ün dinler ve siyaset tarihi açısından önemini dört başlık altında inceledik: İhh gaziantep şubesi tarafından düzenlenen basın açıklamasında, siyonist işgal rejiminin, yıllardır doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle. Bu yerleşim birimlerinde 650 binden fazla yahudi yerleşimci yaşıyor. Abd dahil uluslararası toplum doğu kudüs'ü işgal altında sayıyor. Ayrıca hiçbir ülke doğu veya batı kudüs'ü i̇srail'in başkenti olarak tanımıyor.

Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" Dediği Projenin Detayları ...
Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" Dediği Projenin Detayları ... from foto.haberler.com
Kudüs 1917'den beri 100 yıldır işgal altında ! İsrail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bıraktığını. Kudüs 1967''den beri i̇srail işgali altında.kudüs''ün askeri idari tüm yönetimi i̇srail''in kontrolü altında. Büyük kuran coğrafyasındaki en mübarek topraklardan olan kudüs, bugün işgal altındadır ve şuan en zor günlerini yaşamaktadır. Bu yerleşim birimlerinde 650 binden fazla yahudi yerleşimci yaşıyor. İsrail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bıraktığını belirten genç i̇hh malatya derneği üniversite sorumlusu furkan. İşgal altındaki kudüs olgusu, filistin davasından daha öte bir anlam taşımakta. İslam asırları boyunca kudüs, bir barış ve kardeşlik şehri olarak bütün dünyaya ışık olmuştur.

İsrail'i tanıyan tüm ülkelerin büyükelçilikleri tel aviv'de.

İsrail, 1967'de işgal ettiği doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli birçok aile sürekli, zorla yerlerinden edilme tehdidi altında yaşıyor. İsrail'e bağlı kudüs belediyesi, işgal altındaki doğu kudüs'te yapım aşamasındaki bir okulu yıktı. İşgal altındaki kudüs'te 13, batı şeria'da ise 250'den fazla yasa dışı yahudi yerleşim birimi bulunuyor. Kudüs, 1516'dan 1917'ye kadar 400 yıl boyunca osmanlı himayesi altında kaldı. Abd dahil uluslararası toplum doğu kudüs'ü işgal altında sayıyor. İsrail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bıraktığını. Doğu kudüs 50 yıldır işgal altında. Bugünün konjonktüründe arap liderler i̇ran'a karşı i̇srail'le yakınlaşmak için can atıyor olabilirler. Trump kudüs'ü i̇srail'in başkenti ilan etti. Kuran coğrafyası dediğimiz zaman ne anlama geldiğini kuran´ımız ve. Haber spotunun hemen altında bulunan kaydet butonuna tıklarayak haberleri, videoları ve diğer sayfaları kaydedebilirsiniz. İsrail, 1967'de işgal ettiği doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıkıp, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bırakmaya devam ediyor. Kudüs 1917'den beri 100 yıldır işgal altında !

İşgal altındaki kudüs'ün arazilerine el koyarak yahudi yerleşim birimlerinin ve mahallelerinin i̇srail, işgal altında tuttuğu kudüs'e tamamen el koyma ve gerçek sahiplerini oradan sürüp bölgeyi. Abd dahil uluslararası toplum doğu kudüs'ü işgal altında sayıyor. Kudüs hâlâ esir, hâlâ boynu bükük. İsrail, 1967'de işgal ettiği doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıkıp, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bırakmaya devam ediyor. İşgal altındaki kudüs olgusu, filistin davasından daha öte bir anlam taşımakta.

Kudüs İşgal Altında - Derin Tarih
Kudüs İşgal Altında - Derin Tarih from www.derintarih.com
Kudüs'te 9 aralık 1917'den beri devam işgal, abd başkanı trump'ın burayı suriye'de yaşanan iç savaştan yararlanan i̇srail, iki yıl önce de işgal altında tuttuğu golan tepeleri'ni ilhak ettiğini duyurdu. Abd dahil uluslararası toplum doğu kudüs'ü işgal altında sayıyor. İslam asırları boyunca kudüs, bir barış ve kardeşlik şehri olarak bütün dünyaya ışık olmuştur. İhh gaziantep şubesi tarafından düzenlenen basın açıklamasında, siyonist işgal rejiminin, yıllardır doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle. Bu acıya dayanamayan ve zilleti kabullenemeyen i̇slam ümmeti bu mübarek şehri uzun müddet işgal altında bırakamazdı ve bırakmadı da. Kudüs hâlâ esir, hâlâ boynu bükük. İsrail'i tanıyan tüm ülkelerin büyükelçilikleri tel aviv'de. Ki çoktan amerikan kongresi bu kararı çıkartmıştı.

Bugünün konjonktüründe arap liderler i̇ran'a karşı i̇srail'le yakınlaşmak için can atıyor olabilirler.

Bugünün konjonktüründe arap liderler i̇ran'a karşı i̇srail'le yakınlaşmak için can atıyor olabilirler. Abd dahil uluslararası toplum doğu kudüs'ü işgal altında sayıyor. 1967'den bugüne kadar doğu kudüs'te. Kudüs'ün dinler ve siyaset tarihi açısından önemini dört başlık altında inceledik: Bu acıya dayanamayan ve zilleti kabullenemeyen i̇slam ümmeti bu mübarek şehri uzun müddet işgal altında bırakamazdı ve bırakmadı da. İşgal altındaki kudüs'ün arazilerine el koyarak yahudi yerleşim birimlerinin ve mahallelerinin i̇srail, işgal altında tuttuğu kudüs'e tamamen el koyma ve gerçek sahiplerini oradan sürüp bölgeyi. Ayrıca hiçbir ülke doğu veya batı kudüs'ü i̇srail'in başkenti olarak tanımıyor. Bu ümmet bundan önce kudüs'ün yokluğuna 88 yıl dayanabilmişti ! İsrail, 1967'de işgal ettiği doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıkıp, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bırakmaya devam ediyor. Sanki ilk kez işgal ediliyormuşçasına tuhafcıktan şaşıralım. Kudüs 1967''den beri i̇srail işgali altında.kudüs''ün askeri idari tüm yönetimi i̇srail''in kontrolü altında. Etiketler enes bayraklı kudüs neden işgal altında? İsrail'i tanıyan tüm ülkelerin büyükelçilikleri tel aviv'de.

Sanki ilk kez işgal ediliyormuşçasına tuhafcıktan şaşıralım. Kudüs'te 9 aralık 1917'den beri devam işgal, abd başkanı trump'ın burayı suriye'de yaşanan iç savaştan yararlanan i̇srail, iki yıl önce de işgal altında tuttuğu golan tepeleri'ni ilhak ettiğini duyurdu. Bugünün konjonktüründe arap liderler i̇ran'a karşı i̇srail'le yakınlaşmak için can atıyor olabilirler. Bu acıya dayanamayan ve zilleti kabullenemeyen i̇slam ümmeti bu mübarek şehri uzun müddet işgal altında bırakamazdı ve bırakmadı da. İşgal altındaki kudüs'ün arazilerine el koyarak yahudi yerleşim birimlerinin ve mahallelerinin i̇srail, işgal altında tuttuğu kudüs'e tamamen el koyma ve gerçek sahiplerini oradan sürüp bölgeyi.

Kosova Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdı
Kosova Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdı from www.kibrispostasi.com
Ki çoktan amerikan kongresi bu kararı çıkartmıştı. Sanki ilk kez işgal ediliyormuşçasına tuhafcıktan şaşıralım. Kudüs 100 yıldır işgal altında. İsrail, 1967'de işgal ettiği doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıkıp, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bırakmaya devam ediyor. İsrail'i tanıyan tüm ülkelerin büyükelçilikleri tel aviv'de. 02:11 i̇srail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını. Kuran coğrafyası dediğimiz zaman ne anlama geldiğini kuran´ımız ve. 1967'den bugüne kadar doğu kudüs'te.

İşgal altındaki kudüs olgusu, filistin davasından daha öte bir anlam taşımakta.

02:11 i̇srail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını. İşgal altındaki kudüs olgusu, filistin davasından daha öte bir anlam taşımakta. İşgal altında bir i̇slam kenti. Kudüs'ün dinler ve siyaset tarihi açısından önemini dört başlık altında inceledik: En ince ayrıntısına kadar kudüs'ün işgal sürecini buradan öğrenebilirsiniz. Büyük kuran coğrafyasındaki en mübarek topraklardan olan kudüs, bugün işgal altındadır ve şuan en zor günlerini yaşamaktadır. Ki çoktan amerikan kongresi bu kararı çıkartmıştı. Abd dahil uluslararası toplum doğu kudüs'ü işgal altında sayıyor. İsrail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bıraktığını belirten genç i̇hh malatya derneği üniversite sorumlusu furkan. Sanki ilk kez işgal ediliyormuşçasına tuhafcıktan şaşıralım. Bu yerleşim birimlerinde 650 binden fazla yahudi yerleşimci yaşıyor. İsrail, 1967'de işgal ettiği doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıkıp, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bırakmaya devam ediyor. Kudüs, 1516'dan 1917'ye kadar 400 yıl boyunca osmanlı himayesi altında kaldı.

Bu ümmet bundan önce kudüs'ün yokluğuna 88 yıl dayanabilmişti ! kudüs. İsrail'in, doğu kudüs ve batı şeria'da filistinlilere ait ev ve yapıları çeşitli gerekçelerle yıktığını, her yıl yüzlerce filistinliyi evsiz bıraktığını.

Posting Komentar

0 Komentar